Issue After Rendering a Song in FLStudio?

SamDee107 views4 posts
  • Users avatarSamDee

    I have this issue where whenever I render a finished song, the drums are just ear piercing noise. I have uninstalled and installed the plugin today several times and the issue persists. Please, I need support with finding a solution...

    Thank you in advance.

  • Users avatarSamDee

    Would really appreciate some help. Thank you.

  • Users avatarMagnus Lidström

    So you mean that Microtonic sounds bad when you bounce your project to a wav-file, but works fine otherwise? Could you please upload a small snippet of how Microtonic sounds when this happens? (You can attach here on the forum, or if you prefer email support@soniccharge.com)

  • Users avatarSamDee

    - Magnus Lidström wrote:
    So you mean that Microtonic sounds bad when you bounce your project to a wav-file, but works fine otherwise? Could you please upload a small snippet of how Microtonic sounds when this happens? (You can attach here on the forum, or if you prefer email support@soniccharge.com)

    Yeah it works fine inside the DAW, in this case FL Studio.
    Sure I'll attach a file. Here it is. Thanks for the help.
    I also should mention it does the same with another drum machine, it sounds the exact same as uTonic when exported to .wav and such.
    I also have a 3rd drum machine but it works fine after export.

    Hivey.mp3

You need to be to post a reply

Sign In / Sign Up


First time here? Just enter your current email and sign up.
×